Click for more products.
No produts were found.
Menu
Σχετικά προϊόντα

NATURA SHAKE AND TASTE TRIBECA AND SOHO DELUXE 100ML (καπνικό)

9,45 € (με Φ.Π.Α.).

✔ Δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτου όγκου και βάρους *
* Δωρεάν μεταφορικά άνω των €50.00

Additional information

Κωδικός:
12400
Περιγραφή

Το Shake Vape NATURA SHAKE AND TASTE TRIBECA AND SOHO DELUXE 60/100ML από την Hexocell είναι πραγματικά ένα από τα πλέον αγαπητά καπνικά υγρά το οποίο αφήνει μια ώριμη μεστή επίγευση ποικιλίας επιλεγμένων καπνών και ιδιαίτερες αποχρώσεις ψημένων ξηρών καρπών, με έμφαση στο καρύδι. Μην διστάσετε να το δοκιμάσετε στα πολλά Watt. H παραγωγή ατμού στις πνευμονικές εισπνοές θα σας συναρπάσει, ενώ το ατμικό νέφος είναι δεμένο και συμπαγές, όπως ακριβώς θα το θέλατε. Επίσης το Tribeca  Soho δεν θα ταλαιπωρήσει την ανταλλακτική κεφαλή σας, με τέτοιο τρόπο ώστε να την αντικαταστήσετε σε 20% - 30% χρονικό διάστημα σε σχέση με ένα γλυκό ή φρουτώδες σκεύασμα.

Μην ξεχνάτε ότι σε όλες τις περιπτώσεις επιθυμητής νικοτίνης το μπουκάλι πρέπει να γεμίζει μέχρι πάνω 100ml είτε με φυτική γλυκερίνη είτε με boosters.

 Η συσκευασία NATURA SHAKE AND TASTE περιέχει ένα μπουκάλι NATURA χωρητικότητας 100ml, με το άρωμα της επιλογής σας 60ml και ένα μικρότερο μπουκαλάκι 40ml γεμάτο με φυτική γλυκερίνη χωρίς νικοτίνη. Συνοδεύονται από βάσεις TPD με 20mg νικοτίνη / 10ml, ώστε να προσθέσετε και να αναμίξετε από ένα έως και τέσσερα μπουκαλάκια βάσης (ανάλογα την νικοτίνη που επιθυμείτε)..Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την επιθυμητή νικοτίνη να αδειάσετε τα boosters μέσα στο μεγάλο μπουκάλι NATURA και στο τέλος να συμπληρώσετε με μηδενική νικοτίνη. Έτσι, με απλό τρόπο, έχετε έτοιμο το αγαπημένο σας υγρό με νικοτίνη 0mg(100ml), 2mg, 4mg, 6mg, 8mg.

Μην ξεχάσετε να ανακινείτε καλά κάθε φορά που προσθέτετε κάθε μπουκαλάκι βάσης.
ΣΗΜ 1. Είναι καλό να αγοράσετε και να έχετε μηδενικές βάσεις φυτικής γλυκερίνης ή προπυλενογλυκόλης για να αραιώνετε το αποτέλεσμα μίξης όποτε το θεωρείτε αναγκαίο. Οι βάσεις χωρίς νικοτίνη είναι αφορολόγητες και κοστίζουν ελάχιστα. Με αυτόν τον τρόπο το άτμισμα θα συνεχίσει να είναι φτηνό διατηρώντας υψηλή ποιότητα στις ιδιοκατασκευές σας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Προς πελάτες χονδρικής: Mην ξεχνάτε να αγοράζετε ξεχωριστά τις βάσεις που χρειάζεστε.
Λεπτομέρειες προϊόντος
12400

Χαρακτηριστικά

Αρώματα και γεύσεις
Καπνικό
Ξηροί καρποί
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Menu

MENU

Click for more products.
No produts were found.