Click for more products.
No produts were found.
Menu
Σχετικά προϊόντα

PANASONIC 9V ΑΛΚΑΛΙΚΗ 6LF22 9V MN1604 (1 ΜΠΑΤΑΡΙΑ)

1,80 € (με Φ.Π.Α.).

✔ Δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτου όγκου και βάρους *
* Δωρεάν μεταφορικά άνω των €50.00

Κωδικός:
21049
Περιγραφή
  • Κατασκευαστής : PANASONIC
  • Μέγεθος : 9V
  • Χρήση : συσκευές, παιγνίδια κτλ
  • Συσκευασία με 1 μπαταρία
Diameter 25,5 x 16,3 mm
Weight 42,9 g
Shelf Life 5 years

Πολύτιμα και προσιτά προϊόντα

Η καλύτερη τιμή για εξαιρετική ποιότητα

Οι μπαταρίες ALKALINE POWER 9Volt από την Panasonic μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών, ειδικά σε συσκευές μεσαίου και χαμηλού αποστράγγισης που απαιτούν αξιόπιστη και μακροχρόνια ισχύ, όπως παιχνίδια, φορητό ραδιοτηλέφωνο και ανιχνευτές καπνού.

Η κορυφή της τεχνολογίας αλκαλικής μπαταρίας

Ασφαλής αποθήκευση μπαταρίας για έως και 5 χρόνια

Χρησιμοποιήστε τις μπαταρίες Panasonic  ALKALINE POWER 9Volt για να διατηρήσετε υψηλή απόδοση ισχύος, ακόμη και μετά από μακρά αποθήκευση. Τα υλικά υψηλής ποιότητας λειτουργούν για να αποτρέψουν την υποβάθμιση και η προστασία κατά της διαρροής μειώνει την πιθανότητα διαρροής για να εξασφαλίσει σταθερή και μεγάλη διάρκεια ζωής πριν χρησιμοποιήσετε τις μπαταρίες.

Προστασία κατά της διαρροής με μοναδική τεχνολογία καταστολής αερίου

Οι μπαταρίες ALKALINE POWER 9Volt από την Panasonic διαθέτουν προστασία κατά της διαρροής που καταστέλλει τη συσσώρευση αερίου όταν οι μπαταρίες υπερφορτίζονται ή όταν αποθηκεύονται για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Εάν υπάρχει λιγότερη πίεση, υπάρχει λιγότερη πιθανότητα ρήξης και αστοχίας. Αυτό προστατεύει επίσης πολύτιμες συσκευές από ζημιές.

Ομαλή ενέργεια ρέει χάρη στην τριπλή σκληρή επίστρωση

Στις κανονικές μπαταρίες είναι πιθανό το στρώμα νικελίου να ξεφλουδίζει μερικώς και η μπαταρία να αποτυγχάνει όταν υπάρχει αντίσταση επαφής στους ακροδέκτες. Λόγω του Triple Tough Coating, αυτό μπορεί να λυθεί: ένα σίδερο / νικέλιο που επικαλύπτει τους θετικούς και αρνητικούς πόλους μπαταριών των μπαταριών ALKALINE POWER 9Volt. Το αποτέλεσμα? Βελτιωμένη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και ροή ενέργειας.

Λεπτομέρειες προϊόντος
21049
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Menu

MENU

Click for more products.
No produts were found.